Wandelvierdaagse Hoogkerk van 22 tot en met 25 mei

HOOGERK – Dankzij de hulp van vrijwilligers, enkele sponsoren en een bijdrage vanuit de Vereniging Wijkraad Hoogkerk wordt van maandag 22 mei tot en met donderdag 25 mei de avondvierdaagse van Hoogkerk georganiseerd.

5 en 10 km

Er worden twee afstanden gelopen. De 5 kilometer is bedoeld voor de allerkleinsten en start om 18.15 uur. Op de laatste avond starten zij om 18.30 uur. De grotere kinderen en volwassenen lopen de routes van 10 kilometer. Zij starten dagelijks om 18.00 uur. De startlocatie is het grasveld voor de Vensterschool (Dorpshuis) aan de Zuiderweg 70. Deelnemers en begeleiders zijn verplicht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Aanmelden op 22 mei

Inschrijven kan via school. Op maandag 22 mei kunnen ook individuele lopers zich aanmelden vanaf 17.15 uur in de hal van de Vensterschool. Wie alle vier avonden loopt betaalt 6 euro en ontvangt een medaille. Voor vier euro kan een deelnemer op een één avond lopen voor een eendagsmedaille. Inschrijven en het afhalen van de eendagsmedaille kan op de loopdag.

Feestelijke afsluiting

Traditiegetrouw is er op de laatste avond een feestelijke afsluiting. De intocht start om

20.00 uur. De wandelaars worden de laatste kilometer aan de Zuiderweg vanaf de Albert Heijn tot de sporthal, vergezeld door Showband Concordia uit Zevenhuizen, zij begeleiden de wandelaars al spelend naar de finish. Bij de finish worden de wandelaars feestelijk onthaald door het orkest van muziekvereniging Juliana uit Aduard.

Voor meer informatie over de wandelvierdaagse kan gemaild worden naar avondvierdaagsehoogkerk@gmail.com. Hier kan ook naartoe gemaild worden voor iedereen die zich wil aanmelden als vrijwilliger. Ook de Facebookpagina (Avondvierdaagse Hoogkerk) plaatst de laatste updates.