Welke kantoorruimte past bij jou?

Je bent jouw eigen bedrijf begonnen, gefeliciteerd! Je hebt nu nog een klein team, maar jouw onderneming loopt al best goed, waardoor je meer mensen moet aannemen. Een grotere kantoorruimte is daarom wel op zijn plaats. Lees verder voor een aantal dingen waar je op moet letten bij jouw keuze voor een nieuwe ruimte!

Hybride

Na de coronacrisis is het een trend geworden dat veel bedrijven hun werknemers zowel thuis als op kantoor laten werken. Ook zijn er een hoop ondernemingen die volledig vanuit huis werken. Voor jouw onderneming is het eigenlijk ook niet echt nodig dat jouw team elke werkdag bij elkaar is. Je vraagt je daarom af of er ook een flexibele kantoorruimte te huur is voor jouw team. Zo kun jij de ruimte betalen voor de dagen dat je ‘m nodig hebt, waardoor je er niet aan vastzit. Een van de voordelen is dat je hier niet al te veel geld aan kwijt ben. Daarnaast kun je hierdoor alsnog een teamgevoel kunt creëren. Je hoeft namelijk niet alleen hard te werken in een kantoorruimte. Jullie kunnen ook samen evalueren op de werkzaamheden en natuurlijk ook een team bonding event in een kantoorruimte organiseren! Best leuk, toch?

Checklist

Misschien is het voor jouw onderneming juist belangrijk dat alle werkzaamheden op kantoor plaatsvinden. Je bent daarom op zoek naar een kantoorruimte Amsterdam. Echter, een ruimte vinden in de hoofdstad is nog niet zo snel geregeld. Je moet immers met een hoop dingen rekening houden, bijvoorbeeld jouw budget en de ligging van jouw kantoor binnen  de stad. Omdat je de drukte van de stad toch een beetje wilt vermijden, kijk je daarom ook naar ruimtes die in dorpen of steden eromheen liggen, zoals Abcoude of Amstelveen. Heerlijk rustig, maar het is belangrijk dat je denkt aan de bereikbaarheid van jouw kantoor. Als er onder jouw collega’s ook een hoop werkstudenten zonder rijbewijs zitten, is het bijvoorbeeld niet zo verstandig als er geen openbaar vervoer in de buurt van jouw bedrijf rijdt. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw klanten. De bereikbaarheid van jouw bedrijf voor hen zal immers ook bijdragen aan de populariteit van jouw bedrijf.

Of je nu vast op een kantoor wil werken of alleen wanneer het nodig is, er is voor elk bedrijf wel een passende kantoorruimte! Denk hierbij dus ook aan de locatie, jouw budget en de bereikbaarheid. Ben je benieuwd naar het aanbod? Kijk dan op de website van Tauro!