Warme herfstsfeer in Havezate Mensinge

actueel

RODEN - In de maand oktober is het om meerdere redenen de moeite waard om Havezate Mensinge te bezoeken. Zo heeft Groei en Bloei uit Roden er ook dit jaar weer voor gezorgd dat de vertrekken van de Havezate op een sfeervolle manier zijn versierd.

Daarnaast is er extra aandacht voor de jonge bezoeker. Groei en Bloei weet elke keer weer te verrassen met haar prachtige natuurlijke kunstwerken. Met de kamers van de Havezate in hun gedachten zijn de dames vol passie aan de slag gegaan om per kamer een decoratie te maken die past in de desbetreffende ruimtes. Warme kleuren zoals rood, oranje en bruin zorgen voor een gezellige herfstsfeer. Een sfeer die uitnodigt om de Havezate te verkennen. Ook is het een prima ambiance voor het houden van een gezinsuitje. Omdat oktober de Kindermaand is hebben kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang. Er is een speciale puzzelroute ontworpen, waardoor ze op een speelse manier wat te weten komen over het leven op een landgoed en in de havezate in het bijzonder. Op zondag 18 oktober om 14.30 uur, is de laatste voorstelling Ik, Mensinge in de eetkamer van de havezate. Ik, Mensinge is een bijzonder vertelconcert, gebaseerd op de lange geschiedenis van Havezate Mensinge en haar bewoners. Reserveren is noodzakelijk.

De creaties van Groei en Bloei zijn te bekijken t/m 25 oktober. De Kindermaand duurt t/m 1 november. Havezate Mensinge, Mensingheweg 7 te Roden. Openingstijden: Woensdag t/m zondag van 13.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie en voor het aanmelden voor één van de zondagen: info@mensinge.nl of 050 – 501 50 30.

UIT DE KRANT