Ouderensoos ‘Magarethahoeve’ bezoekt Donderboerkamp

Afbeelding
actueel

NORG – Vorige week bezocht de Ouderensoos ‘Magarethahoeve’ Donderboerkamp. Aldaar kregen zij van eigenaar Luuk Prins uitleg over de zorg die zij als organisatie BijPrins leveren aan enkele tientallen deelnemers.


Donderboerkamp kent een bijzondere locatie, namelijk het voormalige munitiedepot op de grens van de gemeente Noordenveld en Tynaarloo. Ook voor veel van de aanwezige ouderen uit Norg was het voor het eerst dat zij binnen de hekken van het munitiecomplex waren. ‘Een bijzonder moment,’ sprak 1 van de ouderen uit. ‘Altijd zo dichtbij gewoond en nog nooit dit gezien.’ Luuk Prins gaf een kleine rondleiding en vertelde over de activiteiten van het bedrijf.


Dina Hartlief, Janke Harms en Gretha de Leeuw zijn de vrijwilligers die al enkele jaren de ouderenclub draaiende houden. ‘Op dinsdag 12 september om 13.45 uur start de eerste bijeenkomst weer in het nieuwe seizoen,’ vertelde Gretha de Leeuw. De activiteit is opgezet naar aanleiding van vragen uit het dorp. Welzijn in Noordenveld en vrijwilligers hebben die vraag omgezet in een wekelijkse vaste activiteit. Wie informatie wil kan bellen met het Servicebureau van WiN 050 317 65 00.

UIT DE KRANT