Dag van de mantelzorg in Peize

actueel

PEIZE – Op vrijdag 10 november is er de landelijke mantelzorgdag. Zoals gebruikelijk sluit het Contactpunt Mantelzorg Punt van Welzijn in Noordenveld daarbij aan. Ditmaal met een leuke ontspannende dag in café Ensing in Peize met buffet en muziek. De activiteit wordt u aangeboden.

Om 10.00 uur is de opening door wethouder Kirsten Ipema van de gemeente Noordenveld en vervolgens zullen de WiCo’s de stemming er in brengen met hun gezellige muziek. Dat is de heren Wim Feith en Joop Hamming wel toevertrouwd. Tussen de middag wordt er een stamppotbuffet geserveerd. De activiteit wordt om 14.00 uur afgesloten.

De dag is speciaal bedoeld voor mantelzorgers die er eventjes tussenuit willen om zich op deze dag te kunnen ontspannen. De aanwezige vrijwilligers van het CPM zullen aanwezig zijn om ook het toekomstig programma toe te lichten. Vanuit WiN is Hennie de Jong als contactpersoon mantelzorgondersteuning aanwezig.

Opgeven gaat in volgorde van binnenkomst en kan tot 1 november bij het Servicebureau van Welzijn in Noordenveld 050 3176500 of even mailen naar service@stwin.nl. Let wel, er zijn een beperkt aantal plaatsen.

UIT DE KRANT