Sieger Zoutman en Volksvermaken Roden slaan de handen ineen voor Zeskamp!

Afbeelding
Foto: ERIK VEENSTRA
actueel

RODEN - In het kader van het 85 jarig bestaan van Volksvermaken Roden wordt er op 25 mei van 16.00 uur tot 21.00 uur een ouderwetse Zeskamp georganiseerd. De zeskamp zal plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Norgerweg in Roden. De Volksvermakers doen dit niet alleen, maar hebben de hulp ingeroepen van quizicoon Sieger Zoutman! Het belooft een ware happening te worden in de buitenlucht met een waterbak en zeephelling, maar ook een mooi terras, foodtrucks en muziek. Het winnende team maakt kans op een BBQ-pakket t.w.v. €250,-!

De inschrijving opent op 19 april vanaf 09.00 uur. Houdt de socials van Volksvermaken Roden in de gaten, want daarop wordt de link gedeeld. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 12 teams. De teams bestaan uit 10 personen en één teamleider welke aan tenminste één spel, van de 6, moet deelnemen. Deelnemers hebben de leeftijd van 18 jaar of ouder en het inschrijfgeld is slechts €50 per team.  

Naast het organiseren van de Zeskamp heeft Volksvermaken nog meer in petto, waaronder de opvoering van een toneelstuk -eind november- door de bestuursleden zelf. Dit hilarische, zelfgeschreven stuk is volledig afkomstig uit de handen van Sieger Zoutman. Details hierover volgen nog

UIT DE KRANT