Op stage bij de Sint in de Winsinghhof

Afbeelding
Foto:
Cultuur

RODEN - Deze week op het programma bij theater de Winsinghhof in Roden: Steven Kazàn & Jamie – Super Magic! en Hakim - stage bij de Sint. Twee jeugdvoorstellingen op de zaterdag en de zondag.

Steven Kazàn & Jamie komen zaterdag 25 november om 14.00 een betoverende ervaring voor de hele familie brengen! Steven en Jamie, die je van diverse tv programma’s of hun online video’s kunt kennen, nemen je mee in een dynamische show vol humor, interactie en natuurlijk: magie: Super Magic! Zondag 26 november 2023 om14.00 uur gaat Hakim op stage bij Sinterklaas om goocheltrucjes te leren bij de goochelpiet. Maar eerst moet hij laten zien wat hij kan. Dan krijgt hij een diploma van de Sint persoonlijk. Als hij het goed doet natuurlijk…  Een feest is pas echt een feest als Hakim is geweest! 

De week daarna wordt afgetrapt met de film The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry om 20.00 uur. Harold Fry (Jim Broadbent) heeft met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land. Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel. The Unlikely Pilgrimage is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Rachel Joyce.

UIT DE KRANT