Muziek, cabaret en jeugd deze week in de Winsinghhof

Afbeelding
Cultuur

RODEN - Maar liefst vier voorstellingen staan op het programma bij Theater de Winsinghhof deze week. Een gevarieerd programma met muziek, cabaret en een fantastische jeugdvoorstelling.

Pianist Cor Bakker ontvangt de sympathieke en zeer veelz?dige zanger Humphrey Campbell op donderdagavond om 20.15 uur. T?dens deze muzikale ontmoeting nemen de twee zwaargewichten in de lichte muziek (beide cum laude afgestudeerd) het publiek mee op een b?zondere reis door een muzieklandschap dat bestaat uit de mooiste liedjes van Nat King Cole, Stevie Wonder, Frank Sinatra, maar ook van Annie M. G. Schmidt, Harry Bannink en nog vele anderen. 

Vrijdag volgen Silvester Zwaneveld & Berit Companjen met de cabaretvoorstelling Hij zei / zij zei. Hij zei/ Zij zei’ is toneel vermengd met pure stand-up. Een voorstelling waarin een man en een vrouw verbaal hun verschillen op hilarische wijze bevechten. Soms in pittige dialogen, vaker nog in oergeestige stand-up. Wees getuige van deze strijd der seksen, waarin de spelers op zoek gaan naar begrip, verbinding en elkaars perspectief. 

In zijn nieuwe theaterprogramma #1 speelt gitaarvirtuoos Mart Hillen zijn favoriete nummer 1-hits. Zaterdagavond om 20.15 uur is hij in de Winsinghhof te zien.Mart weet zijn gitaar als een band te laten klinken, maar heeft soms maar een paar noten nodig om een verhaal te vertellen.

Op zondag een fantastische jeugdvoorstelling. De Grote Full Minties Sinterklaasshow is een muzikale theatershow rond Harry Voornhout en Miranda Bolhuis, dit keer geflankeerd door diverse muzikanten en pieten. In hun mintgroene outfit rocken ze op het podium en zeten een uitbundige show neer. Aanvang 14.00 uur

UIT DE KRANT