Kerstconcerten van de Paiser Hopsingers op 15 december en 17 december

Afbeelding
Foto: Alfred Oosterman
Cultuur

Peize - De Paiser Hopsingers kondigen met enthousiasme hun kerstconcerten aan op 15 december in Roden en 17 december in Peize. Het koor, opgericht in 2000, staat bekend om haar diverse repertoire, variërend van bekende hits tot minder bekende nummers, met uitstapjes naar dialect en Duits.

Het koor telt 19 zangers, 36 zangeressen en een combo van 2 accordeonisten, 1 bassist en 1 drummer en heeft recentelijk een verandering in leiderschap ondergaan. Na 12 en half jaar heeft dirigent Mark Pepping het stokje overgedragen aan de nieuwe dirigent Jochem Weggemans, die zijn debuut maakte op 22 april tijdens een concert in Peize. De reacties van het publiek waren vol lof en beloven veel goeds voor de toekomst van het koor.

In de afgelopen jaren heeft het koor vele hoogtepunten beleefd, waaronder optredens met bekende artiesten zoals Wia Buze, Tony Neef en Imca Marina tijdens jubileumvieringen. Hoewel het 20-jarig jubileum niet gevierd kon worden, kijkt het koor nu vooruit naar het 25-jarig bestaan.

Het aankomende kerstoptreden op 15 december vindt ‘s avonds om 19:30 uur plaats in Roden in Op de Helte, gevolgd door optredens op 17 december in de kerk in Peize, zowel ‘s middags als ‘s avonds om 15:00 en 19:30 uur. Tussen de concerten door in Peize kunnen bezoekers genieten van een heerlijk stamppotbuffet in café Ensing. Kaarten zijn te reserveren via info@paiserhopsingers.nl

UIT DE KRANT