Voorverkoop Toneelvereniging Wilskracht start op zaterdag 13 januari

Afbeelding
Cultuur

DE WILP - De repetities zijn in volle gang bij toneelvereniging Wilskracht. Op 2 en 3 februari, zowel de middag als avond, 9 en 10 februari a.s. zijn er maar liefst 5 uitvoeringen van het blijspel “Kippies in de koestal”, geschreven door Bernd Gombald en bewerkt door Ben ten Velde. Egbert verhuurt kamers om bij te verdienen op de boerderij. Zijn vader, ook Egbert, wil dat absoluut niet hebben. Alles lijkt wel degelijk goed te verlopen, al komt er halverwege een kink in de kabel. Twee kamers gaan nogal ‘vreemd’ en een slippertje is snel gemaakt. Hendrik Renkema, Vincent Roffel, Janneke Hazeloop, Dennis Reitsma, Piet Oldewarris, Henk Winter, Denise Hut, Stephanie Kuiper, Jan Thomas Fokkens, Marjan Fokkinga, en Max Winter zullen deze vier avonden en middag acte de présénce geven, terwijl de regie ditmaal in handen is van Riekje Hummel en Wijke Velting. De voorstellingen zijn avonds telkens 20:00 uur en zaterdagmiddagvoorstelling begint om 14.00 uur.

Op zaterdag 13 januari 2024 om 13.30- 15.30 uur a.s. is er weer de voorverkoop in dorpshuis ”Op de Welle”, voor donateurs geldt de 1e kaart gratis en de 2e kaart €5,- Niet donateurs betalen €10,- per kaart, een reden te meer om voor het volgende seizoen donateur te worden.

Na zaterdag 13 januari zijn de kaarten te verkrijgen bij Sylvia Nabring, Mr.Nennstiehlweg 50, reserveren is helaas niet mogelijk.

UIT DE KRANT