Voorjaarsconcert Paiser Hopsingers op 20 april

Afbeelding
Cultuur

PEIZE - Op zaterdag 20 april a.s. geven de Paiser Hopsingers weer een voorjaarsconcert bij café Ensing in Peize, onder leiding van Jochem Weggemans. Na afloop van het concert is er een verloting met prijzen. 

Jochem gaat alweer zijn tweede seizoen in en hij dirigeert het koor met veel enthousiasme. Het koor is opgericht in 2000 en heeft sinds die tijd al verschillende concerten gegeven. De Hopsingers hebben al eens opgetreden met o.a. Imca Marina, Wia Buze en Tony Neef en waren bij Delfsail. Het repertoire is voor elk wat wils; zowel Engels- als Nederlandstalige liedjes en af en toe komt er een nummer in het Gronings, Drents en Duits voorbij. Het koor wordt begeleid door een enthousiast combo, bestaande uit twee accordeons, drums en (bas) gitaar. Volgend jaar in 2025 bestaan de Hopsingers 25 jaar en dat gaat gevierd worden. 

Voorverkoop kaarten à € 10.00 op 8 april in café Ensing in Peize. Donateurs van 19.00 uur tot 19.15 uur ( 2 kaartjes per donateur); overige belangstellenden van 19.15 uur tot 20.00 uur. Vanaf 9 april via info@paiserhopsingers.nl.

UIT DE KRANT