Koerswijziging Business Friends van De Winsinghhof

Afbeelding
Cultuur

RODEN - De Business Friends van Theater & Cinema de Winsinghhof maakt een koerswijziging door. Dat maakte de directie van het theater afgelopen vrijdag bekend tijdens de eerste editie van het Business Friends Gala. De wijziging heeft met name betrekking op het bestuur van de Business Friends. Dit wordt een bestuur op afstand en de operationele zaken, zoals ledenwerving, marketing & publiciteit en administratie komen bij het theater te liggen. Daarmee wordt het lijntje tussen De Winsinghhof en de leden van de Business Friends korter. Zo kan het theater nog beter laten zien wat er met de gelden van deze stichting gebeurt. 

Wat uiteraard niet verandert is dat het geld van de Business Friends gebruikt wordt voor investeringen van het theater. Er staan het theater nog wat grote uitgaven te wachten en daarbij is de financiële steun van de Business Friends zeer welkom.

Deze koerswijziging was een mooie aanleiding om de jaarlijkse Business Friends-avond extra feestelijk te maken. De aanwezige leden hadden hun mooiste kleren aan en genoten in een fantastisch aangeklede theaterzaal van zowel een divers cultureel aanbod als van heerlijke en verassende culinaire hapjes. “Het was een zeer geslaagde avond. Trots dat we dit, met het hele team van De Winsinghhof en restaurant BRUUT zo hebben kunnen organiseren. Ik ben ervan overtuigd dat deze koerswijziging een stap voorwaarts is voor de Business Friends. Zo kunnen we nog meer voor elkaar betekenen,“ aldus Jacob Frolich, directeur van Theater & Cinema de Winsinghhof.

Afbeelding
Afbeelding

UIT DE KRANT