Museum ‘t Steenhuus komt in beweging

Afbeelding
Foto:
Cultuur

NIEBERT - Allereerst kunnen de voetjes weer van de vloer, want op dinsdagavond 4 Juni komt het Shantykoor uit Tolbert weer voor ons optreden. Ze maken er met hun afwissellende repertoire aan zeemansliederen weer een groot feest van. Zitplaatsen zijn er genoeg, en iedereen is welkom! LET OP: Het is op ons buitenplein dus wees erop gekleed! Aanvang 19.30uur en de toegang is gratis... de consumpties niet.

Vrijdagavond 7 Juni starten we weer met klootschieten. We doen dit op ons mooie parcours door het bos bij het museum. Klootschieten is een teamsport en een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. Het doel is om in zo weinig mogelijk worpen het parcours af te leggen. Dit doe je door onderhands de kogel te werpen.We kunnen nog wel wat nieuwe klootschieters gebruiken, dus lijkt het je leuk om (een keer) mee te doen, ben je 14 jaar of ouder en goed ter been? Sluit je dan gezellig aan!! Inschrijven om 18.30u, kosten €3.00 pp. Halverwege het parcours wordt u voorzien van een lekker bakje koffie/thee.Het meedoen is op eigen risico!

Zondagmiddag 9 Juni komt er een verhalenverteller naar ons museum, zij vertelt de mooiste verhalen in ‘t westerkwartiers. Entree museum €3.50

Voor meer info www.museanuisniebert.nl/welkom-in-t-steenhuus/ of mail naar steenhuus@museanuisniebert.nl Ons adres: Museum ‘t Steenhuus, ‘t Pad 15a, 9365TA in Niebert.

UIT DE KRANT