Auto Egberts organiseert info dag over elektrisch rijden

Afbeelding
Foto: ERIK VEENSTRA
MOBIELBIJLAGE Kort kommersjeel

LEEK - Autobedrijf Egberts timmert hard aan de weg als het gaat om elektrisch rijden. Op 2 december organiseert het autobedrijf aan de Van ’t Hoffstraat in Leek een speciale info dag over elektrisch rijden.

Bezoekers hebben op de open dag alle mogelijkheid om alles te weten te komen over het elektrisch rijden. Onafhankelijk adviseurs van onder andere de landelijke organisatie VER (Vereniging Elektrisch Rijden) zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over het rijden, het thuis opladen en onderweg. Ook is het op de info dag mogelijk om een proefritje te maken met een caravan. Alleen tijdens dit weekend heeft auto Egberts een eindejaarsactie op de gehele voorraad elektrische auto’s. Financieren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ook kunnen mensen die van plan zijn om een elektrische auto aan te schaffen gebruik maken van een aantrekkelijke subsidie van 2000 euro. Dit geldt voor een groot deel van de voorraad, vertelt Gerben Weegenaar van Auto Egberts. 

Elektrisch rijden is goed voor het milieu, maar daarnaast ook voor de portemonnee. En dat is natuurlijk ideaal nu de brandstofprijzen verder stijgen en ook de wegenbelasting toeneemt. ‘Veel mensen rijden al elektrisch en daardoor besparen ze veel kosten’, weet Weegenaar. Bij Auto Egberts in Leek hebben klanten een ruime keuze uit elektrische auto’s. Deze worden tevens aangeboden in private lease. Benieuwd hoe het is om elektrisch te rijden? Kom dan naar de info dag op zaterdag 2 december bij Auto Egberts, want ook een proefrit maken is mogelijk! Op deze manier krijgen zij de beste ervaring en wordt het gemakkelijker om een keus te maken,’ aldus Weegenaar.

Auto Egberts, Van ’t Hoffstraat 4 Leek. Telefoon: 0594-512464. Website: www.autoegberts.nl.

UIT DE KRANT