Open dag bij Golfclub Holthuizen op zaterdag 13 april!

Afbeelding
Foto: aangeleverde foto
Kort kommersjeel

RODEN - Op zaterdag 13 april van 10.00 tot 15.00 is iedereen welkom bij Golfclub Holthuizen, aan het Oosteinde 7a in Roden. Die dag kan men kennismaken met de golfsport en de gezellige golfclub.

Tussen 10.00 en 15.00 uur worden er clinics georganiseerd, waarin iedereen zelf kan ervaren hoe het is om een golfclub vast te houden. Alle aspecten van het golfspel komen aan bod: het putten, de korte slagen, maar ook afslaan op de driving range waarbij soms wel afstanden van zo’n 150 meter (of meer) kunnen worden gehaald. En na deze verschillende slagen geoefend te hebben, mogen de nieuwelingen onder begeleiding van een ervaren golfer een paar holes spelen op de par 3 baan. Voor de schooljeugd zijn er leuke golfspelletjes. De golfprofessionals kunnen alle vragen over lessen beantwoorden en de hele dag zijn er vrijwilligers aanwezig.

Golfclub Holthuizen heeft gezelligheid en gezondheid hoog in het vaandel staan. Er is een prachtige 9 holes golfbaan (met 18 afslagen), een qualifying par 3 baan en er zijn mooie oefenfaciliteiten. Bij de golfschool kan men lessen nemen op elk niveau.

UIT DE KRANT