Amsing Leek breidt werkzaamheden uit

Afbeelding
Foto: eigen foto
Kort kommersjeel

LEEK - Theo Amsing gaat zijn werkzaamheden uitbreiden. De Leekster ondernemer die zich momenteel voornamelijk richt op vloerisolatie gaat zich vanaf juni ook bezighouden met glaszetten. 

Aanleiding is het feit dat Glasservice Van der Velde ermee stopt. ‘Na 21 jaar kreeg ik de kans om een nieuwe uitdaging te beginnen,’ vertelt John van der Velde. En omdat Theo Amsing veel vraag kreeg voor andere klusjes waaronder glas zetten, zaten beide ondernemers op één lijn. Theo en John kennen elkaar al langer, onder meer van het toneel waar ze beiden opzitten.

Theo Amsing, die in 2007 begon met zwam- en ongediertebestrijding,, werd specialist in vloerisolatie en deed ook klusjes eromheen, tot aan riolering toe. ‘Maar er kwam ook regelmatig vraag naar glas zetten,’ zegt Theo, die ervaring genoeg heeft in deze materie. Het gaat om glas zetten in de breedste zin des woord: het vervangen van een gebroken ruit, het renoveren van oude beglazing of het aanbrengen van isolerend dubbel glas. Van isolatie, spiegel, veiligheid, glas in lood. Theo levert glas van het gerenommeerde Nederlandse fabriek Vandaglas en dat biedt vele mogelijkheden. Theo zal net als John het werk alleen uitvoeren. Alleen bij een te grote klus zullen mensen ingehuurd worden. 90 procent van de doelgroep zijn particulieren, 10 procent zijn bedrijven.

Amsing Leek is gevestigd aan Midwolderweg 7 Leek. www.amsing.org Tel. 0594-511812.

UIT DE KRANT