Anne Ananias

Afbeelding
Foto: Wim
In beeld

RODEN - Anne Ananias is sinds twee jaar betrokken bij de PR-Commissie van de Mensinge Singers uit Roden. Het koor, welke in november 2015 is opgericht, is een gemengd koor onder leiding van dirigent Emile de Jonge en vaste pianiste Ellen Wynia. ‘We repeteren iedere dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het restaurant van de Noorderkroon en zingen dan hedendaagse liedjes, maar ook lichtklassiek en evergreens.’ zegt Ananias. 

Op dit moment is het koor druk bezig met met repeteren voor hun Voorjaarsconcert “Lenteklanken” welke gehouden wordt op zondag 14 april aanstaande om 14.30 uur in Op de Helte in Roden. ‘Ik zit samen met Mieke Klazinga, Tonny Jobing, Roelie Koopmans en Peter Clobus in de PR-commissie. We kunnen met trots zeggen dat we een mooi programma hebben samen kunnen stellen. Naast onze eigen liederen kan iedereen ook genieten van een gastoptreden van oud Rodenaaar Titia Di Tolve-van der Molen. En ook een ensemble blazers van de Muziekvereniging Noordenveld verleent haar medewerking. De presentatie zal in handen zijn van Marga Feringa.

Er zijn nog kaarten beschikbaar,’ weet Ananias te vertellen. Ze zijn verkrijgbaar bij boekhandel Daan Nijman, maar ook aan de zaal of telefonisch te reserveren via 050-5014463 (na 18.00uur).

UIT DE KRANT