Theater de Winsinghhof presenteert films in de kerstvakantie

Afbeelding
Foto: Lintu
Winsinghhof

De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet, staan we alweer aan de drempel van een nieuw jaar. Met de feestdagen in het verschiet hebben wij alvast een fonkelende selectie aan films samengesteld. Dus roep je vrienden, buren, opa’s, oma’s, broers, zussen, ooms en tantes bij elkaar voor een gezellige filmmiddag of -avond!

Op vrijdag 29 december en woensdag 3 januari draaien we Wish, de nieuwste betoverende toevoeging aan het magische Disney-universum. In dit sprookje volgen we het avontuur van Asha in het koninkrijk Rosas. Tijdens een moment van wanhoop doet ze een wens, die wordt beantwoord door een kosmische kracht in de vorm van een kleine bal gevuld met grenzeloze energie, genaamd Star. Samen laten ze zien dat wonderen kunnen gebeuren met de magie van de sterren. Een hartverwarmende film die de kracht van moed viert en perfect is voor het hele gezin.

Donderdagavond 28 december zie je Rocco en Sjuul, een film die je meeneemt op een bijzonder avontuur vol vriendschap en avontuurlijke wendingen. Rocco en Sjuul, twee oude vrienden, komen na vele jaren opeens weer samen. Deze film, doordrenkt met humor en ontroerende momenten, laat zien dat vriendschap soms te vinden is op de meest onverwachte plekken.

Voor de kleintjes én degenen die stiekem nog steeds genieten van een dosis teddybeermagie, hebben we Masha en de Beer: Winterpret en meer!. Deze film brengt de geliefde personages Masha en de Beer terug op het witte doek voor een feestelijk avontuur vol winterse vreugde. Een perfecte keuze om samen met de familie te genieten van knusse momenten en schaterlachen.

Deze films, en nog veel meer, staan op het programma voor de komende periode. Dus, maak je klaar voor een betoverende reis vol magie, avontuur en onvergetelijke momenten. Zien we jullie binnenkort in De Winsinghhof? Tickets zijn verkrijgbaar via onze website: theaterroden.nl.

UIT DE KRANT