Familiefilms in de voorjaarsvakantie

Afbeelding
Winsinghhof

De tijd gaat enorm snel, de voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur! En hoewel we natuurlijk hopen op mooi lenteweer, weten we ondertussen allemaal hoe Nederland werkt: er kan nogal wat regen vallen hier en daar. Gelukkig kun je dan gezellig schuilen bij De Winsinghhof. Bijvoorbeeld bij één van de volgende films!

Kom kijken naar Vogelvlucht (woe 21 feb om 13.00 uur), de nieuwe film van de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions, en ga mee op reis met de familie Mallard. De eendenfamilie leeft in een vijver in New England, en vader Mack houdt het graag zo: veilig. Tot op een dag moeder Pam een keer iets anders wil. De eenden trekken eropuit voor een familievakantie naar New York!

Voor een film vol kattenkwaad zit je goed bij Juf Braaksel en de Magische Ring (woe 21 feb om 16.00 uur), met Nicolette van Dam in de rol van de strenge directrice. Leerlingen Lotte en Thijs bedenken een plan om van Juf Braaksel af te komen. En hoe kan de magische ring van juf Evi bij het plan helpen?

Vrijdag 23 februari trappen we de filmmiddag om 13.00 uur af met Gewoon Super!, waarin het leven van gameliefhebber Hedwig op de kop komt te staan wanneer ze er achter komt dat ze haar vader moet vervangen als superheld van de stad. De onhandige en niet-sportieve Hedwig gaat in de leer bij haar oma, die vroeger ook superheld was.

Die vrijdag draaien we om 16.00 uur Jippie No More!, een originele feelgoodfilm voor de hele familie. Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken. Dat blijkt lastig als Jippie voor het eerst verliefd wordt op Lily, die meer oog lijkt te hebben voor zijn zusje Joe…

Bekijk alle films en filmtijden op theaterroden.nl/kinderfilm.

UIT DE KRANT