Familiefilms in de meivakantie

Afbeelding
Winsinghhof

De tijd gaat enorm snel, de meivakantie staat alweer voor de deur! En zoals altijd hebben we ook in deze vakantie een paar fantastische films voor de hele familie klaar staan!

Kom kijken naar Vlindervrienden en het Grote Avontuur (ma 29 apr om 13.00 uur), een nieuwe film die het leven van Patrick de vlinder volgt. Wanneer Patrick niet deel mag nemen aan het jaarlijks vlinderavontuur - de migratie van de monarchvlinder - verstopt hij zich in een trailer om toch mee te kunnen. Samen met de hulp van zijn beste vriend, de klungelige rups Marty, en Jennifer, een vlinder met hoogtevrees, wordt Patrick een onwaarschijnlijke held. 

In Kung Fu Panda 4 (ma 29 apr om 16.00 uur) keert Drakenkrijger Po terug voor zijn meest uitdagende, maar toch rustigste, avontuur tot nu toe: hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Helaas weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. Tegelijkertijd moet hij een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen… 

De jongste bezoekers kunnen komen kijken naar Fien & Teun: Circus op de Boerderij do 2 mei om 13.00 uur)! Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze het gelijk: ze gaan een circus maken! Lukt het Fien en Teun nog om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Donderdagmiddag 2 mei om 16.00 uur spook je mee in Ghostbusters: Frozen Empire. De familie Spengler gaat terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

Bekijk alle films en filmtijden op theaterroden.nl/kinderfilm.

UIT DE KRANT