Sportgala Noordenveld

Sport

En de genomineerden zijn..

RODEN – Het kostte de jury ook dit jaar weer weinig moeite om genomineerden voor het Sportgala Noordenveld aan te wijzen. Dit Sportgala wordt gehouden op zaterdag 17 januari in de Pompstee in Roden en is als altijd gratis toegankelijk. Het kostte de jury weinig moeite om genomineerden te vinden, omdat het aanbod weer groot was; een teken ook dat Noordenveld een echte sportgemeente is. De komende weken kan weer gestemd worden op de genomineerde kandidaten. Dit kan via www.sportnoordenveld.nl en via de bon in de Krant. Overigens zal de elfde editie van Sportgala Noordenveld gepresenteerd worden door Karin Mulder, bekend van RTV Drenthe. De genomineerden op een rij.
Sportploeg: VV Veenhuizen, VV Roden en HU20 Flying Red.
Sportman: Patrick van der Duin (wielrennen), Stefan Poutsma (wielrennen), Sander Rozema (voetbal), Ramon Ansing (vissport), Harry Koops (motorcross) en Marcel Jonkman (zwemmen).
Sportvrouw: Romi Froma (paardensport), Ellen Wynia (paardensport), Trieneke Fokkens (wielrennen).
Sporttalent: Sering Perdok (turnen), Jolijn Essink (hockey), Maaike Verwey (skeeleren) en Adne Koster (wielrennen)
Sportevenement: Slag om Norg (wielrennen), Eventing Norg (paardensport), Bike Life veldtoertocht (wielersport), 4 tegen 4 competitie (voetbal) en REO Rabobank open NRT (tennis).
Sporters met beperking: Roelof Hartholt (aquajogger), Gilia Alveringh (zwemmen) en het team dat deelnam aan de Nationale Special Olympics in Heerenveen.

UIT DE KRANT