KV Noordenveld maakt ambities waar

Afbeelding
Sport

Korfbalvereniging Noordenveld is een bloeiende en gezellige vereniging die haar ambities waarmaakt. De onlangs beëindigde veldcompetitie is fantastisch verlopen met kampioenschappen van de beide Selectieteams, van de Senioren 3, 4 en 5, van de Junioren en van de D2 pupillen. De hoofdmacht is hierdoor na 20 jaar weer gepromoveerd naar de Overgangsklasse. Een geweldige prestatie. Vol verwachting kijken we dan nu ook uit naar de zaalcompetitie die binnenkort weer gaat beginnen. De selectie heeft de afgelopen zomermaanden enkele versterkingen gekregen wat heeft gezorgd voor een extra dynamiek in de groep. De 1e Selectie is in de zaal ingedeeld in een erg zware poule, maar het is de ambitie van de ploeg om ook hier omhoog te kijken en mee te doen voor de bovenste plekken, In de wedstrijden in Sportcentrum De Hullen zal met de aanmoediging van het publiek geprobeerd worden de punten in Roden te houden. Naast het spelen met de schotklok doet dit zaalseizoen ook de tijdstraf zijn intrede in de 1e klasse. Dit zal naar verwachting zorgen voor nog spannender en onverwachter wedstrijdverlopen, wat het voor het publiek zo mogelijk nog leuker en attractiever maakt om te komen kijken. 

Kv Noordenveld speelt in de zaal met 2 Mast-Selectieteams, Seniorenteams 3,4 en 5, een Midweekteam, A1 Juniorenteam, B1 en C1 Aspirantenteam en 6 Pupillen teams (D, E en F). Daarnaast trainen wekelijks de Kangoeroes (3-6 jaar) en de OldStars (65+). Oftewel Korfbalvereniging Noordenveld.brengt jong en oud in beweging. 

De zaaltrainingen vinden wekelijks plaats op maandag, dinsdag en woensdag onder begeleiding van professionele trainers en veel eigen jeugdtrainers. De Kangoeroeklup trapt iedere korfbalzaterdag af met spelletjes en (sport)vaardigheden en maakt op deze manier kennis met sporten in het algemeen en korfbal in het bijzonder. Bij de OldStars gaat het om ontmoeten, meedoen, bewegen, zelfredzaamheid en bovenal plezier. Deze groep traint wekelijks onder begeleiding van een fysiotherapeut en een korfbaltrainer.

De vereniging staat naast het korfballen ook voor een hoop gezelligheid, wat blijkt uit een groot aantal activiteiten buiten het veld, zoals themafeesten, een jeugdkamp, een klaverjas- en dartcompetitie en uitjes als bowlen en zwemmen. Dit alles wordt gedaan met de hulp en ondersteuning van heel veel leden en vrijwilligers, die kv Noordenveld op alle fronten in beweging houden !

UIT DE KRANT