Sparta wint eerste veldwedstrijd

ZEVENHUIZEN - Afgelopen zaterdag speelde de Zoutman-formatie haar eerst veldwedstrijd tegen Stadskanaal’74. Een onbekende ploeg voor de Zevenhuisters. Sparta opende sterk en stond al gauw met 3-0 voor. Daarna was het Stadskanaal’74, dat vooral via de dames, de korf wist te vinden. Sparta had de wedstrijd onder controle, maar kon dit nog niet echt uitdrukken in cijfers. Bij een 10-6 voorsprong werden de kleedkamers opgezocht. Na de rust werd het gat al gauw uitgebouwd naar zes en was de wedstrijd wel gespeeld. Coach Moric van der Lei bracht nog twee wissels het veld in, welke verdienstelijk hun minuten maakten. Toen Stadskanaal de 19-12 door de korf schoot floot scheidsrechter Kootstra af. Zaterdag 20 april speelt Sparta een uitwedstrijd tegen Vitesse in Beilen. Deze wedstrijd start om 15:30 uur.