Inschrijving Avond4daagse van start!

Afbeelding
actueel

RODEN - De Avond4daagse wordt in Roden georganiseerd van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei 2024. Vier dagen met elkaar wandelen door de prachtige natuur rondom Roden. Vier dagen gezelligheid! Start en finish is elke avond bij sportcentrum De Hullen en er kan gekozen worden tussen routes van 5 en 10 km. Op 1 april is de inschrijving geopend en deze sluit op maandagavond 20 mei om 20:00 uur. Geef je op tijd op, dat voorkomt teleurstelling.

Het startschot wordt de eerste wandeldag, dinsdag, gegeven door een mystery guest. Op woensdag staan er beweegborden langs de route. En iedereen die dit wil, kan nog wat extra rek- en strekoefeningen toevoegen aan de wandeling. Op donderdag wordt er traditiegetrouw via het dorp door gebouwen gelopen en is er onderweg op diverse plaatsen muziek. Vrijdag is dan de grote finale en mag een ieder die dat wil verkleed komen. Onder begeleiding van een dweilorkest en DJ gaan alle lopers groots over de finish en ligt de welverdiende medaille voor hen klaar. 

Het is al lang niet meer een evenement voor alleen lagere schooljeugd. Ook volwassenen melden zich aan, individueel of in een groep. En bedrijven weten steeds vaker hun medewerkers enthousiast te maken voor de Avond4daagse. Zij kiezen veelal voor de 10 km routes. Individuele lopers en gezinnen/groepen tot en met zeven personen kunnen zich alleen online inschrijven via www.avondvierdaagseroden.nl. Verzin een leuke, originele naam voor je groep en maak kans op een prijs. Groepen vanaf acht personen geven zich op via het groepsformulier op de website.

Zonder vrijwilligers geen Avond4daagse! Samen met een grote groep vrijwilligers wordt ervoor gezorgd dat alles van start tot finish op rolletjes loopt. Voor de veiligheid van de deelnemers staan er bij de oversteekplaatsen verkeersregelaars. Wil je één of meerdere avonden meehelpen? Dat zou fantastisch zijn! Opgeven kan via info@avondvierdaagseroden.nl.

Afbeelding
RemasterDirector_V0

UIT DE KRANT