Horoscoop 25-4-2017

horoscoop
Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 25 april tot en met 1 mei 2017:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): De Rammen barsten normaliter van de energie. Waar dan geen berg te hoog is, lijkt deze week juist alles onoverkomelijk. U zit niet lekker in uw vel, maar een oplossing lijkt ook nog niet snel voor handen.
STIER (22 april t/m 21 mei): Geld speelt een belangrijke rol in het leven van de Stieren momenteel. Een gebrek aan geld is de voornaamste reden, maar het geld lonkt juist ook aan een andere kant, wat lastig voor u is, want het betekent dat u een compleet ander pad moet inslaan.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Principes zijn principes en waar u normaal gesproken niet zo standvastig bent, komt u deze week in een situatie waarin u vastbesloten bent voet bij stuk te houden.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Kies voor uzelf deze week, want die ander die u probeert te redden, wil niet gered worden en zal het u alleen maar moeilijk maken. Een telefoontje op de vrijdag zal u verrassen.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Tijd om naar de toekomst te kijken, beste Leeuw en daarom wordt het hoog tijd voor u vast te stellen wat uw doelen zijn in de leven. In de liefde ontvlamt er wat.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Vermoeidheid speelt u parten en zorgt ervoor dat het u niet lukt optimaal te presteren. Dat terwijl juist deze week de verwachtingen hoog zijn en er best wel wat op het spel staat.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen komen in een lastige discussie terecht met hun partner en het is maar de vraag of de relatie deze tweestrijd gaat overleven. U heeft het idee dat u niks te verwijten valt, maar is dat wel zo?
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een volle agenda, lange dagen en volop plannen; voor de Schorpioenen kan het allemaal niet op momenteel. Wie zorgt voor de hoognodige ontspanning, kan dit hoge tempo nog wel even volhouden.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Wees bedacht op kleine signalen deze week, want juist daarin schuilt een belangrijke boodschap. Wanneer u van plan bent iets nieuws op te pakken, is het zaak u goed voor te bereiden.
STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Iemand in uw nabijheid doet een dringend beroep op u en verlangt daarbij uw volle inzet. Bedenk wel dat iemand helpen geen verplichting is en dat ook uw hulp zijn grenzen mag hebben.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wanneer u twijfelt over een stap die u wilt nemen, kunt u het beste advies vragen aan een ouder familielid. Deze persoon zal oprecht zijn en uw belangen voorop stellen.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Voor de Vissen komt er nog geen eind aan de vervelende periode waarin zij zich bevinden. Ook deze week weer veel negativiteit en tegenvallers. Kop op, ook voor u gaat de zon weer schijnen. Het is nu even doorbijten.

UIT DE KRANT