Consumpties in de zaal? Proost!

Afbeelding
Foto: Peter Putters
Winsinghhof

Normaal gesproken mag uw consumptie helaas niet mee de zaal in. Het geluid van klinkende glazen, ritselende chipszakjes en kauwende monden kan de artiesten nogal afleiden en verstoort de voorstelling. Deze week hebben we echter twee speciale voorstellingen op het programma staan, waarbij het eten en drinken juist een cruciale rol spelen!

Op donderdag 21 maart om 20.15 uur hebben we de cabaretvoorstelling van De Aimabele Schoften op de planken in De Winsinghhof: Wijncabaret. De heren zijn liefhebbers van het leven, en daar hoort natuurlijk regelmatig een goed glas wijn bij. En dat geldt natuurlijk ook voor het publiek! Geniet van een glaasje en neem plaats in de zaal, waarna de Schoften de wijn van meerdere kanten zullen bekijken. Wat weten we eigenlijk over wijn? Wat moet je zeggen als je een glas aangeboden krijgt? En wanneer sla je de plank mis? Er zijn verhalen, goede teksten, en er is muziek. En dat alles met een glaasje wijn binnen handbereik.

Op zondag 24 maart beginnen we om 16.00 uur met een bijzondere voorstelling, waarbij uw diner geserveerd wordt tijdens het spel van de acteurs! Ga mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen. Aan de hand van Dickens’ verhalen struin je mee door Londen. Je hoort hoe men smult van een warme kom vol pens op een koude winterdag en hoe hoog boven je een klokkenspel zijn klanken over de straten laat stromen. Tijdens Aan Tafel met Charles Dickens verzorgd Restaurant Bruut deze avond een geheel verzorgd 3-gangen diner, gebaseerd op het kookboek van Josephine Leeuwenhoek.

Tickets voor deze culinaire theaterervaringen koopt u via theaterroden.nl.

UIT DE KRANT