Selectie Statera blinkt uit op plaatsingswedstrijd

Afbeelding
Foto:
Sport

RODEN - Op zaterdag 23 maart was de 2e plaatsingswedstrijd in Tweede Exloërmond voor de meiden van de selectie van GSV Statera, en wat hebben ze weer indruk gemaakt!

In de eerste ronde hebben Eva Konneman, Esmee Bus en Hannah van Beijeren schitterende oefeningen laten zien. Esmee blonk uit op de vloer en Eva op de brug, met zelfs het hoogste cijfer van de dag! In niveau middenbouw 5 hebben ze een knappe tweede plaats veroverd als team. Wat een prestatie!

In de tweede ronde zaten Danique Spaan, Noa Rusch, Noor Kuipers en Isabella van Tholen. Ondanks wat tegenslagen en een blessure waardoor Noor niet de volledige wedstrijd kon meedoen, hebben ze toch een prachtige vierde plaats behaald als team. De inzet is bewonderenswaardig!

De derde en laatste ronde was het podium voor Rowen de Boer, Lieke Mulder, Lisa Reitsema en Carmen de Vries. Wat een verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd! Ze hebben een geweldige prestatie neergezet en mogen trots zijn op wat ze hebben laten zien. Als team verdienden ze een prachtige derde plaats. En een speciale felicitatie aan Carmen, die ook nog eens de bronzen medaille mocht ontvangen voor haar individuele ranking!

UIT DE KRANT