Theaterdirecteur Jacob Frölich houdt het bij slechts één goed voornemen. Maar wel een hele mooie

Afbeelding
Foto: MEDIA-TOTAAL NOORD
Winsinghhof

Ik weet niet hoe dat bij u gaat, maar ik vind het knap lastig om het nieuwe jaar in te gaan met goede voornemens. Te vaak betrapte ik mijzelf er de afgelopen jaren op dat ik al na een paar dagen die voornemens losliet. Maar dit jaar wordt anders! Waarom? Omdat ik nu slechts één goed voornemen heb. En dat is de truc; je moet er niet te veel in een keer hebben. Eén is genoeg. 

Mijn voornemen is om Theater & Cinema de Winsinghhof en de bijbehorende Jeugdtheaterschool nog steviger neer te gaan zetten. Meer samenwerkingsverbanden aangaan met andere (culturele) instellingen, landelijk nog meer bekendheid geven aan deze mooie en unieke organisatie, nog meer cultuur bieden aan de inwoners van de gemeente Noordenveld, een hoogwaardig (film-) programma neerzetten, meer zichtbaar zijn en ons podium en onze expertise bieden aan beginnende podiumkunstenaars. En bij dit alles zullen we ons houden aan onze kernwaarden; klantgericht, verbindend, deskundig en creatief. 

Hoe ga ik dit allemaal onthouden en hoe zorgen wij ervoor dat u van al deze mooie plannen (voornemens) op de hoogte bent? Momenteel wordt er hard gewerkt om al deze plannen te beschrijven in één beleidsplan voor de komende vier jaar. Het wordt geen beleidsplan dat al snel in een bureaula verdwijnt, maar echt een overzichtelijk document met projecten en bijbehorende planningen. Hierin staan als het ware afspraken waar u ons aan mag houden. Zodra dit plan klaar is, presenteer ik het graag. En dan geldt: afspraak is afspraak. Ik ga met dit goede voornemen 2024 in en hoop u vaak te mogen ontmoeten in ons mooie theater! 

Jacob Frölich
Directeur/Programmeur
Theater & Cinema de Winsinghhof

UIT DE KRANT