Hamerstukken College Noordenveld

Gemeente Noordenveld

- Het college van B&W van de gemeente Noordenveld stemt in met de toekenning van een subsidie van € 59.748 voor 2023 aan Vluchtelingenwerk Noord Nederland voor de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen in Noordenveld. Voor het jaar 2024 stemt zij in met de toekenning van € 89.837 voor 2024 voor dit doel.

- Een klacht ingediend over de niet-volledige afhandeling van twee verzoeken op grond van de Wet open overheid en het niet-reageren op twee ingebrekestellingen én klacht over het uitblijven van een (inhoudelijke) reactie op eerdere klacht zijn gegrond verklaard door het college.

- Het college verleent planologische medewerking aan het initiatief om 10 woningen aan de Ceintuurbaan Noord 105 te Roden te realiseren, maar verbindt hieraan wel randvoorwaarden, die een goede ruimtelijke ordening borgen.

- Aan de Beweegdorpen ‘Beweegdorp Norg’, ‘Roden Fit & Gezond’, ‘Peize in Beweging’ en Welzijn in Noordenveld wordt 22.000 euro per jaar beschikbaar gesteld voor het Nijntje Beweegdiploma.

UIT DE KRANT