Tips om te adverteren in Amsterdam

Afbeelding
Partner nieuws

In Amsterdam zijn veel plekken te vinden waar je legaal posters mag opplakken, op deze plekken lopen vaak veel mensen langs en is de kans dus ook groot dat ze je poster zullen zien. Meestal zie je er posters van feestjes en van festivals, maar het kan natuurlijk ook gewoon een prima reclame poster van je bedrijf zijn. Zet er iets van een QR code op zodat mensen eenvoudig een vervolg stap kunnen uitvoeren als ze geïntereseerd zijn na het zien van je poster.


Amsterdam is de meest bekende stad van Nederland waar ook heel veel toeristen ieder jaar weer opnieuw naar toe komen om te genieten van het stappen en de mooie tulpen gebieden de we hebben. Omdat in Amsterdam zoveel mensen wonen en bezoeken, kan het interresant zijn om in Amsterdam te gaan adverteren. Hieronder bespreken we een paar tips om te adverteren in Amsterdam.


PostersDigitale borden


Een andere manier om te adverteren in Amsterdam is om reclame te zetten op digitale borden, zo kun je kiezen voor een geanimeerde reclame, of misschien zelfs wel een filmpje die je wilt laten afspelen. Zo heb je meer creatieve ruimte om iets te bedenken wat bij de potentiële klanten kan blijven hangen. Deze borden staan vaak in de stad waar veel mensen langs lopen.


Lokale kranten


Er aan liggend wie je doelgroep is, kun je er ook nog voor kiezen om advertenties in de lokale krant te zetten. Zo krijgen specifiek de mensen van Amsterdam de advertentie te zien in de krant. Meestal is dit voor een wat oudere doelgroep een geschikte optie.


Online


Als laatste heb je natuurlijk nog online adverteren, meestal kan je deze online advertenties ook afstellen op de regio waar iemand woont. Zo kun je specifiek de mensen van Amsterdam kiezen, zodat die jou advertentie zullen zien.


Amsterdam is een grote stad waar veel mensen wonen maar ook veel mensen op bezoek komen, daarom kan deze stad ideaal zijn om te gaan adverteren. Je kan dit doen door middel van posters op speciaal aangegeven plekken waar je ze legaal kan ophangen. Ook digitale borden kunnen een handige manier zijn van adverteren waar je zelfs een video kan laten afspelen. In de lokale krant kun je ook een advertentie zetten, dit is meestal voor de oudere doelgroep alleen van toepassing. Als laatste kun je nog online adverteren waarbij je je focust op één specifieke regio, namelijk Amsterdam.

UIT DE KRANT